Geveze Kalemler #21 Kayıp Kılıç - Bekir Sert | Kitap Yorumu

Kitabın Adı: Kayıp Kılıç
Seri Sıralaması: Lahitteki Sır #2
Yazar: Bekir Sert
Yayınevi: Carpe Diem Kitap
Baskı Yılı: 2016
Sayfa Sayısı: 256
Kitaba Puanım: 3-3,5/5

Lahitteki Sır serisi, Kayıp Kılıç ile devam ederken ilk kitap çözülmeyi bekleyen soruları ve ortaya çıkması gereken sırlarla bitti. Ejder Kral'a kıyasla Kayıp Kılıç daha heyecanlı daha sürükleyiciydi. Bir çırpıda okunan bir seri.

Geçmiş her zaman büyük sırlar saklar. Kayra'nın da geçmişi büyük sırlarla dolu. Üstelik onu bekleyen zorlu bir sınav var. Lahitte yazılanlar gerçek mı yoksa sadece yazılardan mı ibaret yaşadıkça öğreniyordu Kayra. Savaş kapıda, kazanan mı olacak yoksa kaybeden mı? Bu sorunun ve diğer oluşan soruların cevabını bilmek için tek şeye ihtiyaç duyar. Kayıp Kılıç’ı bulması ve soruları cevaplaması gerekir.
Sayfalar boyu bitmeyen gizem, içine çekip sürükleyen aksiyon seri boyu devam etti. Kitabın için de bir de aşk vardı. Kayra kalbini çadırdığı Lara ile mutluluğa kavuşurmuydu? Kitabı okuyunca göreceksiniz.

Seri genelinde tek sorun olarak görebildiğim bölümlerin kısalığıydı. Bir de ilk kitaba oranla ikinci kitaptaki karakterlerin artması. Az biraz ben de karışıklık sebebi yaratmış  olsa da kısa sürede okuyup bitirdim. İyi bir vakit geçireceğiniz, sızı sıkmayan bir seri Lahitteki Sır serisi.
İlginizi çeker de elinize geçerse bekletmeden okuyabilirsiniz.


0 comments:

Yorum Gönder