Okumanız Şart Olan Manhwalar


Bugün sizlere severek okuduğum tamamlanmış serilerden bahsedeceğim. Armoni Scans ekibinin - eski isimleri Asura idi - çevirip sitelerinde yayınladığı bu üç güzel seriyi sizlere tavsiye ederim.

*Serilerin uzun yorumlarını da sizlerle elbette paylaşacağım.*

• What's Wrong with You, Duke?

Rowan ve Erin'in sıradışı komik romantik hikayesine ortak olmalısınız. Kontun gayri meşru çocuğu olan Erin'i geride bırakıp kaçan ailesi gelen baskından sağ kurtulmayı başarır. Bir avuç hizmetçiyle yalnız kalan Erin'i bekleyen tek şey ölümdür. Fakat eceli olan adam, Dük Rowan Peruka ile karşı karşıya gelip gözgöze kaldıklarında ummadığı bir şey olur. Büyülü bir şekilde aşık olan Rowan, Erin'i evliliğe sürükler.


• I Have No Health

Ninaina Seya anne karnından itibaren var oluşuyla birlikte talihsiz bir kadere mahkumdu. Annesinin ailesinin darbe girişimi ile cezalandırılması, doğumda annesini kaybetmesi ve babasının mecburi olarak obu gözlerden uzakta saklaması yanı sıra hasta oluşu sağlıksız bedeni onu ölümün kucağına sürükledi. Talihsiz bir hayat sürdü fakat bir gün gözünü açtığında ve yatağından doğrulurken hizmetlileri dikkat etmesini söyledi. Aslında Ninaina değildi, reenkarne olan başka biriydi. Okuduğu kitapta kendini bulan esas kızımız yaşamak ve konumunu sağlama almak için çetin bir savaşa girdi eh muttefiki ise fazlaca sevimliydi.


• Marriage of Convenience

Bianca de Arno, yaşadığı savurgan ve bencil hayatı sonunda kötü anılıyordu. Öldükten sonra ona bir şans daha gerildi bu sefer yaptığı hataları tekrarlamaması gerekiyordu. İkinci şansını değerlendirirken kocasına aşık oldu, dostlar edindi, ilişkilerini iyileştirdi ve sevmeyi sevilmeyi öğrendi. Neler yaşadı derseniz Zachary ile Bianca'nın aşkına şahit olmalısınız.

0 comments:

Yorum Gönder