Geveze Kalemler #20 Kum Taneleri - Berna Aslıhan | Kitap Tanıtımı ve Seri Hakkında Bilgiler

 

Geveze Kalemler Blog Tur ekibi biraz mola verdikten sonra hız kesmeden turlara kaldığımız yerden devam edelim dedik. Her bir kitapta her bir karakterin hayatına konuk olup onları tanırken biz ekipçe gevezeliklerimize devam ediyoruz.
Bu tur konuğumuz da Mendirek Yayınları yenisi Kum Taneleri kitabı. Ciltli baskısı ve kapağının şirinliği ile beğenilerimizi topladı. Rengarenk karakterleri bizi içine çekip, kendi yaşadıklarına ortak etti.

Yazarın basılı ilk kitabı Kum Taneleri, beş kitaplık bir serinin ilk halkası. Berna Aslıhan, Wattpad'de yayınladığı diğer hikayeleriyle okurlarının beğenisini toplamaya devam ediyor.

Kullanıcı adı VisneCurugumm olan Berna Aslıhan'in profiline bakmak için;



Aşkın Sen Hâli Serisi, beş kitaptan oluşan bir seri. Sırasıyla;
1) Kum Taneleri
2) İki Deli Bir Aşk
3) Aşktan Kaçış Yok
4) Sen Olmadan Asla
5) Aşkın Sonsuz Hâli
...

✏ KUM TANELERİ

Bütün dünya yok olsun, sadece biz kalalım istiyorum.

"İsminin anlamını biliyorsun değil mi?"
Kız sessiz kalmayı tercih ederken başını usulca olumlu yönde salladı. "Azra..." dedi ismini tekrarlayarak. "

Ayak değmemiş kum demek."
"Çok doğru." dedi genç adam Azra'yı sarhoş edebilecek kadar harika gülümsemesiyle cevap verirken. Azra onu belki de ilk defa bu kadar içten gülümserken görmüştü. Genç adam derin bir nefes aldı ve kızın deniz mavisi gözlerine bakarak tekrar konuşmaya başladı. "Ben o ayak değmeyen kumda kendimi kaybetmek üzereyim Azra." 

Azra duydukları karşısında şaşırmış bir ifadeyle bakıyordu adama. "Ama Arat-" Arat işaret parmağını kızın dudaklarına bastırıp onu susturdu. "Hiçbir şey söyleme, sadece seni sevmeme izin ver."
(Tanıtım Bülteninden)


...

✏ İKİ DELİ BİR AŞK
"Söylüyorum size aşk diye bir şey yok! "
Umut masadaki rakı bardağını bir kez daha havaya kaldırmadan kurmuştu bu cümlesini. Kurmaya kurmuştu ya birkaç saat sonra başına geleceklerden habersizdi.
"Siktir lan! Aşk diye bir şey var! Yoksa bu adam ne demeye zırlayıp duruyor akşamdan beri?! " dedi Buğra hüzünlü gözlerle uzaklara bakan Barış'ı işaret ederek.
Umut'un cevabı ise gecikmedi.
"Salak da ondan. Abicim biriniz anlatın bana. Elinizin altında çeşit çeşit kıyafet varken her gün aynı kıyafeti giyer misiniz? "
"O zaman niye bütün hayatımı tek bir hatunla geçireyim ki? Geçin bu masalları. Aşk dediğiniz sadece kimyasal bir olay. Dopamin ve Noradrenalin denen kardeşler bir olup hayatınızı sikiyor. Siz de buna aşk diyorsunuz. "
Buğra, Umut'un nereye varmak istediğini anladıysa da başını iki yana salladı.
Dakikalardır sessiz kalan Barış sonunda gözlerini boşluktan uzaklaştırıp Umut'a döndü.
"Boku hormonlara atma lan! Aşık oldum işte! "
Tabii Mine denen varlık bir metre yüksekten kucağına düşüp hayatına dahil olmasaydı, olur olamaz yerde sürekli karşısına çıkmasaydı tamamdı.
Umut, sen iflah olmazsın dercesine başını iki yana sallarken bir parça peynir attı ağzına. Bu salaklar aşk diye ağlaya dursundu Umut'un hayatta işi olmazdı böyle şeylerle.
Ama Umut şunu unutuyordu. Yalnızca birkaç saat sonra hayatının aşkı gökten kucağına düşecekti.
Yazarın yazdığı diğer serileri;

İlle de Aşk Serisi;
1) Eylül Zamanı
2) Kerem'in Aslı
Sensiz Olmaz Serisi;
1)Senden Başka Yok
2)Senin Adın Aşk (yayınlanmadı)
Yayınladığı ve yayınlanacak serilerin devamları yazarın profilinden ulaşabilirsiniz :-)


0 comments:

Yorum Gönder