Julie Garwood - En Güzel Hediyem | Kitap Yorumu

 
Yazar Adı: Julie Garwood
Kitap Adı: En Güzel Hediyem
Özgün Adı: The Gift
Seri Sıralaması: Crown’s Spies #3
Baskı Yılı: 2015
Sayfa Sayısı: 488
Yayınevi: Epsilon Yayınevi
Kitaba Puanım: 5/5
Serinin tam ortasından dalıp kitap okurdum ama sevgili Epsilon Yayınevi'nin inatla kulak tıkayıp sorulan sorulara cevap vermeyişi bir yana Crown's Spies serisinin ilk iki kitabını bulamadığımız için mecburi üçüncü kitabı okumak durumunda kalıyoruz. Kadere İnanır Mısın? ve Koruyucu Meleğim kitaplarının baskıları yok. Bulan şanslılar da satan kişinin insafına kalarak ya alabiliyor ya da uzaktan bakabiliyor. Her neyse, serinin sonuncu kitabı aşırı eğlenceli ve aşırı güzeldi. Kitapta her şey tamamdı, komedisi romantizmi macerası aksiyonu boldu dozundaydı çok güzeldi.

Kitabımız bir evlilik töreni ile başlıyor. Aileler arasındaki husumet son bulsun diye çocuklarının evlenmelerine karar veriliyor. Kahramanımız Nathan on dört, Sara ise 4 yaşındayken kralın kararıyla evlilik kontratına imza atıyorlar. Bu evliliğin gerçekleştiği/tamamlandığı takdirde çifte ise cömert bir hediye vad ediliyor. Karşılık olarak verilen arazi verimli topraklara sahip ve ucunda bir de hazine var. Aradan uzun yıllar geçtikten sonra Nathan gelinini almak için harekete geçer. En son bıraktığından beri hiç görmediği karısı Sara ile karşılaştığında nutku tutulur. Karısının peşinde onun planıyla hareket eden Nathan en sonunda bütün itirazlara kulak tıkayarak Sara'yı gemisine götürür ve yola koyulurlar buradan sonrası hakkında bir şeyler söylemeyerek merak ettirmek niyetim vardı ama kitabın bulunulduğu o kadar zor ki, merak eden bulunabilirse e-kitap haline bakın. Belki şans sizden olur da seriyi okuyabilirsiniz.

Sara çok masum çok saf çok iyi niyetli ve teyzesi Nora'nın da dediği gibi hayalperest bir kız. Ailesinin kötü davranışları kötü söylemlerine rağmen Nathan hakkında en ufak bir kötü düşüncesi ya da hissi yok. Hatta onu gelip alabilecek şövalye olarak hayal ediyor. Hayaller şövalye iken hayatlar karşısına çıkan çatık kaşlı Viking. 🤭

Deniz macerası kısmı o kadar eğlendim o kadar güldüm ki, nasil ifade edebilirim inanın bilmiyorum. Bir güneş şemsiyesi ne kadar bela olabilirse Sara'nın müstakbel kocasının başına açtığı dertler de bir o kadar gülünçtü. Nathan'ın olaylar karşısında verdiği her bir ender tepkisi okumaya değerdi.

En Güzel Hediyem kitabında bir önceki kitap karakterleri olan Jade ve Caine'i evli ve çocuklu olarak görüyoruz. Tabi öncekileri bulabilmeyi başarırsam hikayelerini okuyacağım. 🥰 Her bir karakter çok güzeldi, yap boz misali birbirini tamamlayarak bir bütün oluşturuyorlardı. Eh yazarın kalemi de akıcı olup bir çırpıda bitince keyifle okunuyor kitap. Uzun lafın kısası tarihi aşk romanı okuruysanız kaçırmamanız gereken bir yazar Julie Garwood. Bulabildiğiniz her kitabını alın, gözüm kapalı öneririm.
New York Times çok satanlar yazarı Julie Garwood okurlarını bir kez daha nefes kesen sürükleyici bir aşk hikâyesinin derinlerine çekiyor...

Küçücük yaşında aileler arasındaki anlaşmayla evlendirilen Sara Winchester büyümüş ve muhteşem güzelliğe sahip genç bir kadın olmuştur; artık tek beklediği şey kocası St. James Markisi'nin günün birinde ortaya çıkarak en sonunda onun kalbini çalmasıdır.

Bu masum genç kadın, evli olduğu kişinin meşhur korsan Pagan olduğundan da bihaberdir. Karşısına dikilen son derece kibirli genç adam, Sara'nın kalbini, bedenini ve ruhunu gerçekten en vahşi hazlarla besleyecek, ona aşkların en büyüğünü yaşatabilecek midir? Kadınlara kendini açmayı her zaman reddetmiş genç bir erkekle, yıllar boyu beklediği aşkına kavuşma hasretiyle yanan genç bir kadının yürekleri ısıtan hikâyesi…

☆☆☆

Crown’s Spies Serisi

#1 Kadere İnanır mısın? / The Lion's Lady
#2 Koruyucu Meleğim / Guardian Angel
#3 En Güzel Hediyem /The Gift
#4 Benim Yerim Senin Yanın / Castles

0 comments:

Yorum Gönder