Geveze Kalemler #6 Shelia Athens - Başka Bir Hayata || Karakter Tanıtımı

Herkese merhaba, nasılsınız?
Ben iyiyim. Yalova'dan gül kokulu selamlar yolluyorum ve öpücükler.
Bu tur kitabına aşık olduğumu dile getirirken bir şey eklemek istiyorum. Karakterler hakkında gevezelik ederken ucundan bucağından ipucu vermiş olabilirim. Uyarayım ben sizleri de benden çıksın grin ifade simgesi:)




KARAKTERLER :



Gina Blanchard; 
Morgan’s Ladder, haksız yere hüküm giymiş mahkumların suçsuzluğunu kanıtlayıp özgürlüğüne kavuşturan hukuk bürosu. Gina da yaz dönemi için burada staj yapacak. Kardeşinin cinayeti sonrası yanlış teşhis edip birinin hayatını mahvetmesiyle kendini haksız yere hüküm giyen mahkumları kurtarmaya adar. Bu sayede Landon ile kaynaşır. Ayrıca voleybol da oynuyor. Dişli bir rakip. Kızıl-sarı saçları, uzun boyu ve kendine özgü güzelliği alımlı bir kadın.

***




Landon Vista;
Senatör Byers’in ofisinde çalışıyor. Senatör daha sert hapis cezası ile suçlulari içeride tutmaya yeminli bir adam. Landon’u da yanında tutmasının bir nedeni Tennessee’de tanınan ve çok da sevilen biri olması. Futbol oynadığı sırada ve sonrasında ünlü bir isim Landon Vista. Boyu bir doksan beş olan yapılı bir adam ama öyle hantal da değil. Gayet kaslı- öhhö. Neyse. Zeytin yeşili gözleri ile herkesi büyülüyor. Yakışıklı bir adam.

***




Koç Calvin: 
Landon’a bir nevi babalık yapmış. Eski takım koçu. Bu adam pek babacan biri. Sevdiğim karakterlerden.


***


Suzanne Holmes: 
Morgan’s Ladder de, suçsuz yere hüküm giyen mahkumları özgürlüğüne kavuşturmayı kendine amaç edinmiş avukat. Orta yaşlarında olan kadının saçları grileşmiş. Unutmadan, kadını hafife almayın, yanında silah taşıyor.


***


Martin Vista: 
Bu adam hakkında olumlu tek his barınmıyor ben de. Ayyaşın tek, Landon’u hiçbir zaman kabul etmemiş. Pis ve pasaklı. Keşke ölse.

***


Cyrus Alexander: 
Landon’un annesinin cinayetinin katili olarak teşhis edilip mahkum edilen kişi. Fakat durum öyle değildi. Kitabı okuyup siz kendiniz öğrenin.





0 comments:

Yorum Gönder