Sonsuza Kadar - Natasha Boyd | Kitap Yorumu

 
Yazar Adı: Natasha Boyd
Kitap Adı: Sonsuza Kadar
Özgün Adı: Forever, Jack 
Seri Sıralaması: Butler Cove #2
Baskı Yılı: 2015
Sayfa Sayısı: 384
Yayınevi: Yabancı Yayınları 
Kitaba Puanım: 4/5
Aşka Var Mısın? kitabını ne kadar çok sevdiğimden burada bahsetmiştim. Seri giriş kitabı olarak baya iyiydi "bence". Okuyanların çoğunluğu ile de hemfikiriz. Devam kitabı olan Sonsuza Kadar'ı okuyup bitirdikten sonra sindirip öyle yorum yazmak istedim. Çünkü beni ikilemde bırakıp ya ama ilki gibi büyülemedi diye dövündüğüm bir kitap oldu. Yine de çok sevdim tabi.

Arkası yarın kitaplardan biriyle karşı karşıyayız aa dostlar. Aşka Var Mısın öyle heyecanla bitmişti ki devamında neler olacak diye bir kıpırtı oluşuyor içinizde. İşte onu biraz düşürün çünkü beklenti ve istek yüksek olunca tatmini düşük oluyor. Bazı kitaplarda, yazarlar okurun olay örgüsündeki önemini tam anlamıyla kavramasına izin vermek için biraz zaman aşımı yaratırlar. İşte öyle bir durum vardı karakterlerde... Sonu sizi uçurumdan itiyor, düşüp düşmemek size kalmış. Ben galiba gözüme kestirdiğim dala takılarak düşemedim, sory Natasha.

Gelelim kitabımıza;
Jack'in Keri Ann'i hayatından çıkarıp gitmesinin  üzerinden beş ay geçer. Bu beş ay boyunca bizim kız içinden taşan öfkesini yatıştırmaya, kırık kalbini onarmaya ve aşık olduğu adam tarafından bırakılmasını unutmaya çalışır.  Kendi hayatına bakar ve kendisi için bir şeyler yapmaya başlar. Kim olduğunu ya da ne olmak istediğini sorgularken çok uzun süre önce hayallerinden vazgeçtiğini fark eder. Jack'le ayrılığının ezici acısından sıyrılmak, zihnini dağıtmak ve kendi hayatında seyirci olmayı bırakmak için harekete geçmeye karar verir. Kararı kesindir ancak yarına dair yeni bakış açısı ya da onu heyecanlandiran yeni fırsatlar Jack'i düşünmekten onu uzaklaştıramaz, her düşündüğünde ise kalbindeki acıyı hafifletemez.

Tam her şeyi oturtmaya başlamış, bir şeyleri düzene koymuşken ansızın Jack'in geri dönesi tutar. Dönüşüyle beraberinde gelen cevaplanması gereken bir dolu soru ve bu soruların cevapları da göz önünde duruyor. Sevdiği ve geri istediği kadın için tüm gücüyle savaşır Jack Eversea. Peki kendine inandırabilecek midir?

İkisinin de kalbindeki acıları, geçmişte verdikleri  kararların günümüzdeki yansımalarının ağırlığını okurken içinizde hissediyorsunuz. Ben keyifle okudum, size de tavsiye ederim.

"Jack ve Keri Ann'in hikâyesi devam ediyor…"

Nicholas Sparks'ın Not Defteri sayesinde Noah Calhoun ile tanıştınız. Jamie McGuire sizlere Travis Maddox'u sundu. Ve şimdi sıra Jack Eversea'de, ayaklarınızın yerden kesilmesine hazır olun…

"Boyd, bir kere daha sizi büyülüyor."
- A Bookish Escape-

"Kayıpların, kalp kırıklığının ve aşkta ikinci şansın etkileyici hikâyesi."
-Tome Tender Book Blog

"Acının, öfkenin ve saf aşkın enfes karışımı."
-All Romance Reviews

"Kesinlikle 5 yıldızı hak ediyor."
-Sizzling Pages Reviews-

Hollywood yıldızı Jack Eversea, Carolina sahilindeki küçük kasabaya adım attığında, Keri Ann Butler'ın masum kalbine bir anda girmiş ve yedi ay sonra kasabadan ayrıldığında, geride kanayan bir yara bırakmıştı.

Jack en yakınındakiler tarafından ihanete uğramış, aldatılmış ve tehdit edilmişti ve neredeyse kariyerinden olacaktı. Aynı zamanda, belki de hayatındaki tek "gerçek" şeyin de parmakları arasından kayıp gitmesine izin verdiğinin farkındaydı. Ama elleri bağlıydı; bunun olmasını engelleyememişti… En azından şimdiye kadar.

Şimdi Jack geri döndü ve gerçek aşkının kalbini kazanmaya kararlı. Peki, ama Keri Ann'i, hem Jack'e hem de istediği her şeye, sonsuza kadar sahip olabileceğine inandırabilecek miydi?
(Tanıtım Bülteninden)

0 comments:

Yorum Gönder