Geveze Kalemler #12 Çilek Mevsimi - Burcu Büyükyıldız || Yazar Tanıtımı


Herkese merhaba.
Geveze Kalemler ile Blog Tur ekibi olarak 12. Turumuza ulaştık. Birbirinden keyifli hayatlara konuk olmaya devam ederken bu sefer çilek kokan bir aşka şahitlik ediyoruz. Bizi kendine bağlayan hatta hayran bırakan bu aşkı satır satır okumaktan büyük bir keyif aldık ^_^ Kitapları kadar sevilesi yazarı tanıtmak ise benim görevim ^_^

Burcu Büyükyıldız, 1987 yılında İstanbul’da doğdu.
Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından özel sektörde kariyerine devam etmekte olan genç yazar, 2011 yılında evlendi.

Aşk ve tutkuyu harmanlayarak kaleme alan yazar, hikâyelerini ilk kâğıda döküşü 2012 yılında başlamıştır. O tarihten itibaren de aktif olarak sosyal medyada birçok roman yayınlamıştır. Halen de hikâyelerini okuyucularıyla buluşturmayı sürdürmektedir.
Sonsuza Kadar Serisi; Bir aile serisi romanıdır. Yazarın önceden yazıp yayınladığı dokuz hikâyeden oluşmaktadır. Serinin ilk kitabı olan Aşk Her Şeyi Affeder Mi? 2015 yılında raflardaki yerini aldı. Kitabın yan karakterleri  Buğra ve Binnur'un hikayeleri, Yalancının Mumu'nun kitap olacağı netleşti. Ancak devam kitapları hakkında net bir bilgi henüz yok.
*Seri Sıralaması
Aşk Her Şeyi Affeder Mi #1(Basıldı)
Yalancının Mumu #2
...

AŞK HER ŞEYİ AFFEDER Mİ?

Bir gizemin peşinde olduğu yolda, tutkunun ateşine adım atan güçlü bir adam... Sırlarını, güzelliğinin ve cesaretinin ardına saklayan genç bir kız… Ve can yakan kıskançlığın kıyısında, tutku dolu,Hırçın bir aşk... Demir Aras, yaşadığı hızlı hayatın yanında, başarıları ve zenginliğiyle tanınan etkileyici bir adamdı. Keskin bakışları ve ihtişamıyla kadınları baştan ayağa titretirken, tek istediği yalnızca zevke dayalı ilişkiler kurmaktı. Ancak gözleri iki meleksi gamzeye değdiği an, reddettiği tüm duyguların gerçek olduğunu kabullenmek zorunda kalmıştı. 

Yaşamındaki karmaşadan kaçıp geldiği Paris'te kendine yepyeni bir hayat kuran Burcu Doğan, etrafındaki her erkeği büyüleyen eşsiz bir güzelliğe sahipti. Yaşadığı gizli esareti sona erdirdiği anda kalbini, tek bakışıyla çekimine kapıldığı bir yabancıya teslim etmişti. O andan itibaren aşk, kesişen hayatlarının tam ortasına düşerken, adam taparcasına sevdiği kadını öfkesi ve kıskançlığıyla yıkacaktı. Yaşananlar onları yakıp tüketirken, ikisi de aşk ve tutkunun koynunda, birbirlerinin soluklarında var olacaklardı. Paris'ten İstanbul'a uzanan, sırlarla örülü bu ilişki sonsuza dek var olabilecek miydi? Gerçekler açığa çıktığında, aşk her şeyi affedebilecek, küllerinden yeniden doğabilecek miydi?
(Tanıtım Bültenindne)

Aşkın Renkleri Serisi; Aile serisi romanının ikinci kuşağını, aşkının anlatıldığı seridir. Sonsuza Kadar Serisinde birinci kuşağı kaleme alan yazar, Aşkın Renkleri Serisinde ikinci kuşağı anlatıyor. Tutkulu ve yakıcı bir aşk yaşayan karakterleri yaşadığı her duyguyu okuyana geçen satırlar kendine hayran bırakıyor.
Serinin tamamı altı kitaptan oluşurken, son kitabın hem adı hem de karakterleri tamamen bir sır. Yazar kitabı sırası geldiğinde karakterleri ve konusu ile açıklayacaktır.
*Seri Sıralaması
Çilek Mevsimi #1 (Basıldı)
Bir Günah Gibi #2 (Basıldı)
Cezayir Menekşesi #3
Lila #4
Papatya Falı #5
(İsmi henüz belli değil) #6
...

ÇİLEK MEVSİMİ

Tehlikelerle Örülü Geçmişini Silmeye Kararlı Bir Adam… Mükemmel Hayatı Aniden Tepetaklak Olan Genç Bir Kız… Ve Tutkunun Ateşiyle Yanan, Sürprizlerle Dolu Bir Aşk…

Yağız İlhanlı, hayatının kontrolünü elinde tutmayı seven güçlü ve gizemli bir adamdı. Ateş hattından farksız yaşamını ardında bıraktığını düşünse de, yabancı olduğu aşktan alevler bir adım uzağındaydı. Büyüleyici bir güzel tesadüfen hayatına girdiğinde ise, aralarındaki tutkulu çekime direnmek kolay olmamıştı.

Güzelliği, neşesi ve masumiyetiyle etrafındaki her erkeği büyüleyen Mira Aras, mutlu ve kusursuz bir hayat yaşıyordu. Bir bahar günü tanıştığı karizmatik yabancıyla ezberi bozulmuş, pervasızca peşinden gittiği aşk nefes alma sebebi olmuştu. 

Kaçınılmaz duygular onları kuşatırken, Yağız aşkı imkânsızlığın içinde bulacaktı. Geçmişin gölgeleri mutlu olmalarına izin vermeyecek, ikisi de hoyrat bir ayrılığa esir olacaklardı. Karanlığa saklanmış sırlar aydınlandığında, bir daha gitmemek üzere geri dönen Yağız, terk ettiği kızı aynı bulabilecek miydi? Mira, özlem dolu kalbini özgür bırakabilecek, bir kez daha aşka teslim olabilecek miydi?
(Tanıtım Bülteninden)
...

BİR GÜNAH GİBİ

Aşk ile özgürlük arasında sıkışmış bir kadın… Güçlü ve istediğini almaya kararlı bir adam… Ve tek bir bakışla başlayıp yüreklere sızan tutku dolu bir aşk…

Onlar farklı hayatların, farklı dertlerin, farklı mekânların insanlarıyken tek bir prangayla birbirlerine bağlanmışlardı. Sonsuz, yemyeşil bir rüyanın içine adım attıklarında, hayatlarında varlığını hissettikleri eksiğin de ne olduğunu anlamışlardı.

Sarp, isteyebileceği her şeye sahip, başarılı ve kendini tek gecelik ilişkilerde bulan bir adam olsa da tüm inkârına rağmen ruhuna tek bir kadın dokunmuştu. Kâbus gibi bir hayatın içinde özgür olabilmek adına inancını korumaya çalışan Ela ise mutluluğu tutku dolu bir tutsaklığın içinde bulmuştu.

Kalplerindeki sızı onlara sert bir kışın ardından baharı getirirken, güçlü bir adam elleriyle umut dolu bir aşk yaratacaktı. Yeşil gözlerinin ardına hüznünü saklayan kadın ise o andan itibaren kendini doğru ve yanlışın tam ortasında bulacaktı.

Tüm yaşananlara, yapılan fedakârlıklara ve çılgınlıklara rağmen Ela, tutku dolu bir aşkın alevlerinde yanmayı kabul edecek, Sarp'a bir şans vermeyi göze alabilecek miydi? Sonunda birbirlerine esir olduklarında, önlerine çıkan engelleri aşacak gücü kalplerinde bulabilecekler miydi?
(Tanıtım Bülteninden)

Bir Günah Gibi ve Çilek Mevsimi kitaplarında okuduğumuz isimleri büyük bir sır olan Arhavili (bu adama sempatim oldukça büyük, nedeni hemşerim olması değil. Seviyorum sadece ^_^) ve Kuzgun ayrı bir serinin mensupları. Sadece karakter isimleri de değil, kitap isimleri de sır olan bu serinin adı “Kor” olacakmış. Yazarı, okurlarını yakmayı planladığını deşifre etmekten memnun olurken büyük bir merakla Kor Serisini bekleyeceğim.
...

0 comments:

Yorum Gönder