Geveze Kalemler #15 Aşktan Sabıkalı - Merve Duman | Yazar Tanıtımı


Tutuklusunuz!
Hepiniz, hepimiz!
Hem de aşka, öyle böyle değil baya baya, zil zurna ^_^
Geveze Kalemler olarak bu tur çok tutkulu çok maceralı bir o kadar kalbe dokunan bir kitap okuyoruz. Kitabi kadar kendine tutuklu bırakan tatlı yazarı tanıtmak bana, Son Sayfası “Hayat” a düştü ^_^
O zaman yazarımızı tanımaya ne dersiniz?


Merve Duman, 19 Nisan 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. Marmara Üniversitesi Bankacılık son sınıf öğrencisidir.
Eğitim ve öğretim hayatı boyunca okumayı bir tutku bilmiş ve ilk hikâyesini küçük yaşlarında kaleme alıp yazmayı bir alışkanlık haline getirmiştir.
 2009 yılından beri romanlarını sosyal medyada paylaşmaktadır. Wattpad isimli sosyal hikâye paylaşım sitesinde “aleren” mahlasıyla halen yazmaya devam etmektedir.
Aşktan Sabıkalı, yazarın basılan ilk romanıdır.



Yazarın yazmış olduğu diğer hikâyeleri okumak için; Merve Duman


Asos Mucizesi | Asos #1

Derya'nın tek istediği yıldırım nikahı ile evlenen hamile arkadaşını ziyaret edebilmekti. İstanbul'dan Assos'a doğru yola çıkarken de tek dileği sağ salim Assos'a ulaşabilmekti. Fakat yolda benzinin bitmesi, üzerine telefonunun bile çekmediği ormanlık  bir alanda yalnız başına kalması isteklerinin de dileklerinin de arasında yoktu! 

Demir ise o ıssız yoldan geçen iyi niyetli bir mağdurdu sadece. Başına levye yiyeceğinden habersiz arabasından çıkıp yolda kalan kıza yardım etmek isterken gözlerini hastane odasında açınça hayatının şokunu yaşamış ve üstüne kızı tekrardan karşısında görünce kayışları kopmuştu. 

İlk aşklar nefretle mi başlardı? Peki ya son aşklar? İşte onun levye ile başladığını Demir ve Derya formül kullanarak kanıtladılar! 
*
Assos Mucizesi, mucizevi bir yaz aşkı, levyeye rağmen!

..

Sözümüz Var | Asos #2

Levent yüksek lisansını 'çapkınlık' üzerine yapmıştı, tek derdi sıkıcı iş hayatından kaçıp kurtulduğu zamanlarda dünyevi zevklerinin tadını çıkarmaktı. Elif ise hayatının merkezi olan işinden ilk kez bu kadar uzun süre ayrı kalmak 'zorunda' kalıyordu çünkü dayısı onu tatil için Assos'a sepetlemişti. 

Peki, sonra ne mi oldu? Levent, sarışın bir hatadan kaçarken Elif'e sığındı ki bu hayatında yaptığı en büyük hataydı. Yağmurdan kaçarken doluya tutulan Levent kendini ansızın aşkın kollarında bulunca Elif'i aşka çağırmanın sinsi planlarının peşine düşünce olanlar oldu! Büyük patlama ve güm! 
*
Assos Mucizesi kısaydı, tadı damağımızda kaldı diyenlere, Sözüm Vardı! 
Masalsı bir yaz aşkı...

..

Yedinci Adım | Asos #3

Aşk bazen bir çekirge gibidir. Bir sıçrar, iki sıçrar, üç sıçrar ve... Ceylin söz konusu olunca yedi kere sıçrar! Egzotik güzelliğinin yanı sıra zarif bir dansçı olan Ceylin Irmak aynı zamanda da ayaklı bir felakettir. 

Devrim Poyraz sabah patron, öğlen öğretim görevlisi, gece ise cemiyetin en çapkın bekarı olarak günlerini geçirmektedir. Adının aksine hayatında hiçbir köklü değişikliğe açık değildir. 

Ve tarih tekerrür eder, hayaller peşinde koşan kalpler için Assos yolları gözükür! Sıcak kumlar, sabah dansı ve eksik kalan bir adım... 

Assos Mucizesi ve Sözüm Vardı'nın devamı Yedinci Adım hız kesmeyen bir yaz aşkıyla sizleri Assos'a sürüklüyor! Gün batarken Behramkale'de buluşmak isteyenler... Bu büyülü kent sizi bekliyor!


Kalp Unutmaz Asla

Kalp bu sefer derin bir enkazın altında fakat aşk imkansız değil. Hele 'aşk' diye haykıran kalp her şeyi göze almışken! Derin Uysal, geçmişinin prangasını ardında sürükleyen güzel ve alımlı bir doktor. Hayatı iş ile evi arasında geçiyor. Kuzeni Okan ve arkadaşı Nehir'den başka kimsesi yok. Deniz Sezen ise bu rutin hayata pimi çekilmiş bir bomba gibi düşen esas adam. Hem de ne esas adam, şehrin gözde bekarı! Onların aşkı Kayahan'ın şarkısı gibi biraz... 'Bizimkisi bir aşk hikayesi...' * "Ne yalan söyleyeyim her gün sizin gibi bir melek gelip beni kontrol edecekse bu hastanede ömrümün sonuna kadar kalırım." * Bir ömre yayılan aşkın hikayesi.
Kehanetin Rengi

İki ayrı klan, farklı topraklarda hüzünle dalgalanan iki ayrı bayrak. İki renk. Kırmızı ve mavi.
Lanetlenmiş iki düşman halkın üzerine güneş gibi doğacak olan iki insan. Anna ve Andrew.
Her şey yıllar önce başladı. Yanlış anlaşılmalar, gurur, hırs ve öfke. İnsanları karanlığa iten büyücünün adaleti son bulmak üzere. Fakat bu öyle kolay değil. Savaşmak için yetiştirilmiş varisler zor bir karar ile karşı karşıya!
*
"Ben nerede yatacağım şimdi?" diyerek adama sorduğunda aldığı karşılık adamdan yükselen bir horlama oldu. Anna gerçekten şok olmuştu.
"O zaman ben de senin odanda yatarım," dediğinde adam yine horlamıştı.
"Sen cidden horluyor musun?" Adam tekrardan horladı.
"Sarhoşluktan kaynaklandığını düşünmek istiyorum.."
*
Aşk, tutku ve nefretin kehanet ile can bulmuş hali... 


0 comments:

Yorum Gönder