Geveze Kalemler #14 Mekanik Aşk - Zeliha Eren || Karakter Tanıtımı

 

Bir karakter tanıtımı gününde sayfasının sonu “ben” olarak merhaba diyorum. Yine çok güzel ve çok eğlenceli bir kitap okudum. Okuduğum bu kitap karakterleri ile heyecanlı anlar yaşarken çok eğlendim, çok güldüm. Her biri Kerimcan'ın deyimi gibi “Baba olay bunlar bebeğim”


Robotlarına aşık, güzeller güzeli Julie Jane Thompson aslında özgüveni olmayan bir kadın. Eh, bunda Alex'in payı büyük. Neyse efendim bu kıza acayip ısındım ve çok sevdim. Yalnız bu hatunla ters düşmemenizi öneririm, zira sizi tefe koyar bir güzel oynatır.


 Kitabın uçarı karakteri uslanmaz çapkını Devonshire Dükü Alex Cavendish ile başlayayım. Bu adam okuduğum en haylaz karakter. Kitabın esas kızı Julie'yi baştan çıkarırken ya da çıkarmaya çalışırken diyeyim epey bir zorlandığını zevkle okudum. Aslında bu yürüyen cazibeye nasıl bu kadar direnebildi bilmiyorum ama Alex benim kalbimi çalmayı başardı.



Graham Markisi James, aslında bu adam bana göre uygunsuzlar Prensi. Yani şöyle ki yanında yöresinde bir çift yakınlaşmaya görsün anında tepelerine damlıyor. Alex, bu adamdan ne çekti size anlatamam. En iyisimi siz kitabı alıp okuyun ve öyle öğrenin ^_^



Yine bir başka gözde çift olma yolunda ilerleyen diğer BİS ajanı Zack Feller benim en gözüme çarpan üçüncü eleman oldu. Aslında kitapta anlatılması gereken o kadar çok önemli karakter var ki ama ben sizleri heyecandan çatlatmayı kendime bir amaç edinerek merakla sürüklüyorum. Şu kadarını söyleyeyim, Alex'i aratmayan bir çapkınlık hali bu ekranda var ve aşık olacağı ya da olma yolunda olduğu kadın tarafından çok çekeceğini söyleyebilirim.



 Mila Bennett güzel kız, yaşından daha ufak görünmesi dışında bir sıkıntısı yok. Olsukca güzel ve alımlı bir kadın. Ah, evet oldukça dişli! Öyle ki kendine asılan adamları tabureler ile dövme konusunda oldukça hevesli. Elinde ateş olan yaklaşmaması gereken bir hatun. Benden uyarması, gerisi siz erkekler düşünün :-)

2 comments:

  1. James karakteri diye gösterilen adamın gerçek adı ne

    YanıtlaSil
  2. James karakteri gerçek adı ne lütfen biliyorsanız söyleyin kitabımda bu adamı kullanmak istiyorum ama ismini bilmediğimden kullanamıyorum lütfen adını biliyorsanız söyleyin

    YanıtlaSil