Sağdıç - Jennifer L. Armentrout


Özgün Adı : Tempting the Best Man
Kitap Adı : Sağdıç
Yazar Adı : Jennifer L. Armentrout
Seri Bilgisi : Gamble Brothers
Çevirmeni : Talin Ataman
Sayfa Sayısı : 168
Yayınevi : Dex Kitap
Baskı Yılı : 2015
Kitaba Puanım : 3/5
GAMBLE KARDEŞLER  serisi başlıyor!

Madison Daniels çocukluğundan beri, ağabeyinin en iyi arkadaşı Chase’e âşıktı. Gamble kardeşlerin yakışıklı, dürüst, başarılı, komik… ve inanılmaz seksi Chase’ine.

Büyük bir sorun vardı. Chase annesine korkunç günler yaşatan çapkın babası gibi biri olmaktan korktuğu için daima geçici ilişkiler yaşamayı tercih ediyordu. Madison’dan çok hoşlanmasına rağmen onu çoktan gözden çıkarmıştı.

Madison ve Chase, Madison’ın ağabeyi Mitch’in düğününde sağdıç ve nedime olarak bir araya geldiler...

Romantik bir düğün, küçük bir yanlışlık ve bastırılmış tutkular…
Olacaklara kim engel olabilirdi ki…
LUX serisi, Kış Güneşi ve Saplantı’nın dünyaca ünlü yazarı Jennifer L. Armentrout’tan tutku dolu bir hikâye...

(Tanıtım Bülteninden)
Gamble kardeşler serisini toplamışken ilk kitaptan başlayarak okumasam olmazdı diyerek dilimize Sağdıç olarak çevrilen serinin ilk kitabını okudum.

Kendini kolay okutan sayfa sayısı az olması sevindirici bir kitaptı Sağdıç. Zira uzaması sayfalar dolusu anlatılması gereken bir hikayeye sahip değildi, 200 sayfa yeterliydi. Komik, nispeten sevimliydi ama düşüncelerimi tüketecek kadar duygusal değildi.


Esas kahramanımız Madison, her zaman ağabeyinin en iyi arkadaşı olan Chase'i tutuktur. Bu sevgiyj gizlediğini de düşünür fakat kendisi dışında herkes durumdan haberdardır. Sarhoş bir gecede yaşanan olaylar dışında Chase, Madison'ı her zaman kendisinden uzakta tutar.
Madison'ın ağabeyinin düğün partisinin kaldığı tesiste bir karışıklık çıkınca ikisi aynı kulübeyi paylaşmak zorunda kalır. Söylemeye gerek yok, gerisi tahmin edilir bir kurgu, cinsel gerilim ve çekim de var kitapta, okutuyor kendini. Hissettikleri duygularla ne kadar mücadele etmeye çalışırlarsa çalışsınlar, uzak kalmaları mümkün olmaz ve olaylar bir o kadar ilginç hale gelir.

Seri başlangıcı olarak hafif bir kitap, seriyi edinip beklentisiz beklemeden okuyun derim.
Not: İlk okuduğum zamanlarda çok sevmiştim şu an ise fikirlerkm değişmiş ama keyif aldım tabi. 👍🏻


0 comments:

Yorum Gönder