Oyuncu - Jennifer L. Armentrout | Kitap Yorumu


Özgün Adı : Tempting the Player
Kitap Adı : Oyuncu
Yazar Adı : Jennifer L. Armentrout
Seri Bilgisi : Gamble Brothers #2
Çevirmeni : Talin Ataman
Sayfa Sayısı : 208
Yayınevi : Dex Kitap
Baskı Yılı : 2016
Kitaba Puanım : 4/5
LUX serisi, Kış Güneşi ve Saplantı kitaplarının dünyaca ünlü yazarı Jennifer L. Armentrout'tan tutku dolu bir hikâye… Gamble Kardeşler serisi devam ediyor! Bridget Rodgers'ın yolu ünlü Gamble kardeşlerden biriyle kesişiyor. Hem de tüm dünyanın tanıdığı yıldız beyzbol oyuncusu Chad Gamble ile.

Chad sadece beyzbol alanında değil, kadınlar konusunda da bir oyuncu. Tüm gazetelerin hem spor hem de dedikodu sayfaları Chad Gamble'ın çapkınlık maceralarıyla dolup taşıyor. Ta ki bu maceralar Chad'in kariyerini tehdit etmeye başlayana kadar… Chad'in menajeri, oyuncunun imajının düzelmesi ve kulüple sözleşmesinin yenilenebilmesi için bir çözüm öneriyor: Aklı başında bir kadınla düzenli bir ilişki. Peki ama kim olacak bu kadın?

(Tanıtım Bülteninden)
Jennifer L. Armentrout, fantastik kurgularda daha iyi olduğunu biliyoruz, çünkü bu bir gerçek. Romantizm kitaplarında da ortalama ve ortalama üstünde kitapları var. Belkide çok önce yazılmış olan kitaplardan olduğu için böyle de düşünüyor olabilirim ama neyse...

Gamble kardeşler serisinin ikinci kitabı, ilkinden çok daha güzeldi. Kısa yazılmıştı gereksiz uzatna yoktu, ilk kitaptakinden aksine acelecilik de yoktu. Tadında kesilmiş anlatılıp geçilmiş bir kitaptı ve şey, Chase için sevilesi bir bey diye düşünmüşrüm ama bu kitaptaki Chad unsuru o düşünceyi ezdi geçti. Arkadaşlar 👉🏻👈🏻 Eleman baya iyiydi.

Chad, National'ın beyzbol takımının yıldız atıcısıdır ve her zaman ilgi odağı halindedir. Kendisi için deli olan kadıların ilgisinden de son derece hoşnuttur. Medyanın yansıttığı gibi 'kötü çocuk' olmayan adamımız kendi hayatında kendi kurallarıyla ve eğlence anlayışıyla - 😈 - yaşamaktan keyiflidir. Menejerinin imajını düzeltmesi konusunda ısrarı üzerine sahte bir ilişki içerisinde kendini bulur.

Bridget sıradan hayatında kendi halinde bir kadındır. Chad Gamble'ın hayatıyla kendi hayatı bir mil kadar uzaktır. İkisinin bir araya gelebileceği ortak bir an yoktur. Ancak talihsiz koşullar bu beklenmedik ikiliyi bir araya getirdiğindeyse kıvılcımlar uçuşur, koca bir yangın başlatmış olur. Birlikte geçirebilecekleri yalnızca bir ayları varsa, sonunda neler olur? Birbirlerine duydukları çekimle bu bir ay sonrasında onları bekleyen son nasıl olur?

Chad'in oynadıkları sahte ilişki karşısında şaşkına dönmesini okumak keyifliydi. Bridget'in güvensizliği aldığı her kararı etkilerken Chad'in baştan çıkarıcı davranışlarına daha fazla kayıtsız kalamamasına ve sonunda kendini onun kollarında bulmasına aşırı yükseldim. Birbirlerini başta yanlış değerlendirip daha sonea anladıklarında daha fazla kapılmaları kararında ve iyiydi. Tabi gönül isterdi ki kitap uzun olsundu. Yazar sayfadan tasarruf etmiş ama keşke bonkor olsaydı. Bir sonraki kitap da yine incecik bir kitap. Serinin en iyi yani bitmiş olup peşi sıra okuyabiliyor olmamız. En kötü yanı ise kapaklar, arkadaş kapak seçimi böyle mi olmalıydı. Orjinale bakınca da yani hangisinin daha kötü olduğuna karar veremiyorum.
Yazarı seviyorsanız, bu seriyi de J.L.A. rafına ekleyin derim. Benden tam puan almasa da düşük bir not almadığı kesin.


0 comments:

Yorum Gönder